Ekipa

ANŽE BLAŽIČ Direktor

Anže Blažič je nekdanji športni novinar, predstavnik za odnose z javnostmi na Košarkarski zvezi Slovenije ter vodja komunikacij evropskega prvenstva do 20 let 2012 ter EuroBasketa 2013. Kot človeku akcije mu za naročnike nikdar ne bo težko delati celo noč, jih prepričati z idejami ter argumentirati sleherni korak pri snovanju kakovostne komunikacije.

V svojem dozdajšnjem delu je pustil velik pečat na področju poznavanja in vodenja komunikacij v športu ter razvoju družbenih omrežij, odlikuje pa ga tudi smisel za organizacijo vrhunskih dogodkov. Z mladostno norostjo obožuje organizacijo akcij »ad hoc« ter iskanje kreativnih rešitev za komuniciranje »out of the box«.

anze.blazicping@sportanzopong.com
+386 51 616 685

MATEJ AVANZO Partner, prokurist

Matej Avanzo nekdanji direktor marketinga ter članskih reprezentanc na Košarkarski zvezi Slovenije, eden vodilnih organizatorjev EuroBasketa 2013 ter bivši direktor Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Je mednarodni košarkarski delegat ter član tekmovalne komisije FIBA Europe.

Kljub mladosti se športni ter še posebej košarkarski fanatik ponaša z bogatimi izkušnjami na področju marketinga, komunikacije ter organizacije, z inovativnimi pristopi pa prepriča tudi tiste, ki imajo raje, da je vse »tako kot lani«. Ustanovitelj Sportanza je mož besed in dejanj z glavo za novosti in norosti, organizacijski guru z občutkom sprejemanja zanesljivih odločitev.

matej.avanzoping@sportanzopong.com
+386 41 207 384

WALTER JEKLIN Direktor športa, svetovalec, partner

Walter Jeklin je nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, ki je bil po igralski karieri športni direktor slovenske in poljske članske reprezentance, predsednik košarkarskega kluba Polona 2011, direktor BC Zielona Gora, ki so v času njegovega delovanja igrali tudi v elitni Evroligi, in direktor KK Sixta Primorske.

S preudarnostjo in premišljenostjo Walter prinaša stabilnost ter odgovornost, z izjemnimi izkušnjami, ki si jih je pridobil v košarki kot igralec in funkcionar, pa vselej pravilno odločitev. Organizacijo športnih priprav ima v malem prstu, za njegovo odlično poznavanje športa pa še vedno išče primerno besedo v slovarju. Slovenskem in poljskem.

walter.jeklinping@sportanzopong.com
+386 31 632 781

ANDREJA POTOČNIK KRAJNIK Vodja projektov

Andreja Potočnik Krajnik je svojo športno pot začela pod košarkarskimi koši in jo ob selitvi v Ljubljano nadaljevala kot novinarka in urednica športnih spletnih strani. Sooblikovala je dopoldanski program na radiu, nogometno oddajo Naš nogomet in studijski program pred evroligaškimi tekmami. Z ekipo Sportanza se je prvič srečala v času EuroBasketa 2013. Izkušnje je nabirala v večletnem delu za Nogometno zvezo Slovenije, se izurila v grafičnem oblikovanju in vodila evropski projekt o ločevanju odpadkov.

Ima celosten pogled na podane izzive, kar skupaj s komunikativnostjo in organiziranostjo ter hkrati prilagodljivostjo doprinese k izvirnim rešitvam za vsakega naročnika. Kot se za žensko spodobi, predstavlja enega od stebrov ekipe, ki ji je vselej zvesta.

andreja.potocnikping@sportanzopong.com
+386 31 383 703

TJAŠA PAVLIČ Vodja projektov

Tjaša Pavlič je v šport vpeta že celotno življenje. Košarka in smučanje sta vedno bili njeni prvi ljubezni. V obeh je aktivna še danes, v smučanju kot učiteljica, v košarki pa kot pomožna sodnica. Na Fakulteti za družbene vede je diplomirala na smeri novinarstva. Njena poslovna žilica je bila premočna, zato se je odločila, da študij nadaljuje na Ekonomski fakulteti, kjer je zaključila magisterij. Ob koncu srednje šole je začela aktivno pomagati pri tekmah slovenske košarkarske reprezentance in drugih košarkarskih projektih, med drugim tudi na EuroBasketu 2013.

V času študija se je preizkusila tudi v pisanju različnih vrst vsebin za različne medije, vendar pa je ugotovila, da sta strast do organizacije dogodkov s pridihom urejanja različne papirologije njena prva strast.

tjasa.pavlicping@sportanzopong.com
+386 41 436 122