Športne priprave

Sportanzo je prva tovrstna agencija za organizacijo vrhunskih športnih priprav za različne kolektivne športe v Sloveniji, ki za vse klubske in reprezentančne ekipe različnih starostnih kategorij ter obeh spolov zagotavlja kakovostne nastanitve in trenažne procese v vrhunskih športnih kapacitetah v Sloveniji z možnostjo organizacije pripravljalnih tekem po izjemno ugodnih cenah.

Kot ekskluzivni evropski partner agencije Atlas Sports Peking, ene najvplivnejših športnih agencij v Aziji, ponujamo odlične pogoje za pripravo izbranih vrst vseh starostnih kategorij in članskih ekip na Kitajskem, vselej s sodelovanjem na različnih kakovostno organiziranih turnirjih, na katerih gostujejo ekipe s celega sveta. Hkrati vsem azijskim ekipam ponujamo storitve organizacije vrhunskih priprav s Slovenijo kot idealno destinacijo v središču stare celine.

Naša vizija je Slovenijo zaradi odlične lege, izjemne infrastrukture in s tem velikega potenciala za razvoj, postaviti na svetovni zemljevid športnega turizma, ki ponuja dobre pogoje v prijetnem okolju, obdanem z neokrnjeno naravo, po zelo konkurenčnih cenah, obenem pa nadaljevati z izmenjavo športnih ekip med Evropo in Kitajsko, ki zagotavljajo odlično primerjavo kakovosti na mednarodni ravni. 


SPORTANZO PRIPRAVE ZA ŠPORTNE EKIPE - BROŠURA

Reference

 • Košarkarski klub AEK Atene
 • Košarkarski klub Banvit Bandirma
 • Košarkarski klub Jiangsu Dragons
 • Košarkarski klub Lokomotiv Kuban
 • Moška košarkarska reprezentanca Kitajske U17
 • Ženska košarkarska reprezentanca Kitajske U17
 • Moška odbojkarska reprezentanca Kitajske U21
 • Rokometni klub Gorenje Velenje
 • Rokometni klub Maccabi Rishon Lezion
 • Ženska košarkarska reprezentanca kitajske U16
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Ukrajine
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Poljske
 • Ženska članska košarkarska reprezentanca Poljske
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Gruzije
 • Moška članska košarkarska reprezentanca Romunije
 • Košarkarski klub Gaziantep

Izkušnje

JIANJUN WANG, trener moške košarkarske reprezentance Kitajske do 17 let:
“V Kranjski Gori smo odigrali tri tekme s slovensko reprezentanco. Šlo je za dobre tekme, iz katerih smo potegnili številne pozitivne stvari. Poleg tega smo opravili kar nekaj uspešnih treningov. Hotel in telovadnice v Kranjski Gori so zelo dobre, tako da lahko rečem, da smo bili zelo zadovoljni z našimi pripravami.”

JIANXIN LI, trener ženske košarkarske reprezentance Kitajske do 17 let:
“Priprave v Kranjski Gori so bile uspešne, dobro smo trenirali, kar nam je omogočala tudi dobra infrastruktura. Odigrali smo tri tekme s Slovenijo in prikazali dobre predstave.”

FOTIOS KATSIKARIS, trener Košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban:
”Zelo sem vesel, da smo se odločili za priprave v Rogaški. Predstavniki Sportanza in hotela so bili zelo profesionalni in prijazni, tako da smo imeli vse, kar smo potrebovali, prav tako pa je bilo vse, kar smo želeli, realizirano zelo hitro. Hotel je super, prav tako tudi hrana in ostale hotelske storitve. Dvorana ima vso potrebno opremo, da ekipa, kot smo mi, lahko dela na najvišjem nivoju.”

ALEKSEJ SAVRAŠENKO, športni direktor ekipe Košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban:
”V imenu košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban želim izraziti svojo hvaležnost in se zahvaliti za organizacijo naših priprav v Rogaški Slatini, v Sloveniji. Več kot zadovoljni smo z ravnjo organizacije, storitev, nastanitvijo in športnimi objekti. Velika zahvala gre atašeju, ki nam je bil na razpolago 24 ur na dan, kar je pozitivno vplivalo na naše priprave. Vsi ljudje, ki so bili vpleteni v naše bivanje in organizacijo naših priprav, so nam vedno, ko smo potrebovali pomoč, pomagali. Ne pretiravamo, če rečemo, da so bile to ene izmed najboljših priprav košarkarskega kluba Lokomotiv Kuban. Upamo, da bo sezona 2016/2017 tako uspešna, kot so bile uspešne naše priprave v Rogaški Slatini in upamo, da bomo prihodnje poletje spet prišli na priprave k vam in bili deležni takšnega gostoljubja”

GEORGE CHINAS, športni direktor ekipe Košarkarskega kluba AEK Atene:
”Radi bi se zahvalili za organizacijo priprav v Kranjski Gori. Vse skupaj je bilo dobro načrtovano. Zahvaljujoč trudu Sportanza smo uživali v vsakem trenutku. Rad bi se zahvalil, da ste nam zagotavljali vse, kar smo potrebovali. Rad bi pohvalil tudi atašejko, ki nam je bila v vsakodnevno pomoč in zaradi nje so bile priprave lažje in udobnejše. Prihodnje leto bomo poskušali ponovno priti na priprave k vam.”

JURE ZDOVC, trener Košarkarskega kluba AEK Atene:
”Priprave v Sloveniji so presegle moja pričakovanja. Tukaj smo bili kar dolgo, tako da nam bo težko zapustiti Kranjsko Goro. Vse skupaj je povezano tudi z vremenom. Cilj priprav ni bil samo, da se ekipa fizično pripravi in spozna taktične zamisli, ampak tudi, da se spoznamo med seboj in da se družimo. Mislim, da smo ustvarili dobro podlago za naprej – dobro vzdušje, dobro klimo in kar je najbolj pomembno, da smo priprave v Sloveniji zaključili brez poškodb.”

SAAR FRENKEL, trener Rokometnega kluba Maccabi Rishon Lezion:
"Mislim, da smo dosegli vse cilje. Iz dneva v dan smo skozi celoten kamp napredovali in prepričan sem, da se v Izrael vračamo boljša ekipa od tiste, ki je prišla v Slovenijo. Prepričan sem, da lahko imamo tudi v Pokalu EHF uspešno sezono. Sem smo prišli z enim poškodovanim igralcem, skozi celoten kamp pa smo imeli tudi nekaj nesreče še s tremi poškodovanimi igralci. To je bilo preveč in tudi zaradi tega smo izgubili vse 3 prijateljske tekme. Vseeno pa smo si izbrali tekme proti trem dobrim ekipam, saj smo si želeli igrati na visokem nivoju.

Razmere za trening v Kranjski Gori so zelo dobre. Vse je bilo enostavno perfektno. Od odličnega hotela, prijaznega osebja, dobre hrane, športne dvorane, okolice do lepega vremena in prijaznih ljudi. Maja (punca, ki je bila ves čas kampa z nami) je vsakič poskrbela in priskrbela vse, za kar smo prosili in zares ne morem reči slabe besede o čemerkoli. Zame je bil ta kamp zares zelo uspešen." 


RAUL SRUGO, predsednik Rokometnega kluba Maccabi Rishon Lezion:

"Tukaj v Kranjski Gori smo imeli zelo dober trening kamp in priprave na sezono, ki prihaja. Vsi pogoji so bili zelo dobri, kar nam je omogočalo dobre treninge, hkrati pa tudi uživanje v prelepi naravi in dobri hrani. Člani štaba so imeli vse pogoje, da so lahko izpeljali kamp uspešno in menim, da so to tudi zelo dobro naredili. Seveda vse s pomočjo igralcev, ki so bili željni treningov in izboljšanja. Veliko zahvalo moram izreči tudi Maji, brez katere ta pripravljalni kamp ne bi bil takšen uspeh. Zares je poskrbela za vse, za kar smo jo prosili in nam s tem pomagala, da smo se lahko fokusirali na doseganje zastavljenih ciljev."